Om oss 2018-04-19T05:52:36+00:00

STUDIO 38 – FRISÖRSALONG –

 

ALL KUNSKAP INOM HÅR SAMLAT

Studio 38  är en Frisörsalong med utbildade frisörer och trainee. Vi är ett fristående företag inom Hairs företagsgrupp. Salongen där du som kund är viktig. Att du trivs och känner att du kan få en stunds avkoppling med lite lyxkänsla. Vårt mål är att du som kund ska känna dig väl omhändertagen.

Vi tror på allas lika värda. Vi arbetar ständigt för att utveckla vår kunskap &  kreativitet inom yrket. Vi som arbetar på STUDIO 38  är ett positivt team som trivs och har roligt ihop och är ständigt engagerade i vårt arbete och arbetsplats.

Produkter som du hittar här hos oss har vi gemensamt kommit fram till att vi vill arbeta med. De reprensenterar det vi alla står för. Vi är utbildade hårologer och Olaplex Gold Member. Där du och hårets kvalité är viktig. Studio 38 i Kalmar startades våren 2011 av  Frisören Jeanette Johansson.  Hon har en gedigen & stor erfarenhet av branchen.

ATT ARBETA HOS OSS!

Att arbeta hos oss på Studio 38 innebär att  vi tycker om vårt arbete, tycker om spännade nyheter som sker inom yrket och gillar utmaningar och samtidigt tycker om att utvecklas.  Just nu söker vi  ingen men skicka gärna in några rader om dig ihop med ditt cv.

Jeanette Johansson    VD HAIR

Alla har något vackert. En bra frisör tar fram det vackra i dig!