Behandlingar 2019-01-25T13:41:37+00:00

VÅRA BEHANDLINGAR PÅ SALONGEN:

Det finns många olika behandlingar på salongen.

De vanligaste behandlingarna är klippning och färgning.

Det kan ibland vara svårt att som kund att veta vilken behandling man ska välja och vi rekommenderar då att man tar kontakt med oss för att boka in den rätta  behandlingen för dig.

Hos oss har du möjligheten  boka en tid för konsultation där du kan diskuterar dina idér med friösren och få råd och tips för ditt hår och efter det bokar vi in din hårvårds behandlingen.

Boka tid online

TVÄTT – KLIPPNING – STYLING – 

KLIPPNING

Alla våra klippbehandlingar börjar vi  med en konsultation där vi tillsammans diskuterar frisyren och dina önskemål.  Innan klipp  schamponerar vi håret. Frisören hjälper dig under behandlingen med tips och råd samt vilka produkter som passar dig.

Här kan du välja mellan olika klippningarna. Vi hjälper dig  gärna med  det  klippalternativ som till dig  som passar bäst till just dig.

KLIPP – PUTS – Du vill putsa till frisyrlinjen  ex, ca 3 veckor efter klippningen. tid ca 15 min

KLIPP – BAS – Lättare herrklippningar. För dig med väldigt fin kvalité och mindre mängd hår. eller Ex, klipp av topparna längtr på långt hår.  tid ca 30 min

(Denna klippning rekomMenderas ihop med andra behandlingar som ex färg.)

KLIPP – DESIGN – Frisyrklippning med efterföljande styling.  ca 45-50 min.

KLIPP – LYX  – Hårbotten massage, frisyrklippning och mer avancerad styling.  Tid ca 60-70 min

Boka tid online

KEMISKA BEHANDLINGAR

KREATIV FÄRG – Innebär olika färger och  sling tekniker eller enbart  folieslingor.  Du väljer vilken hårlängd som är aktuell för dig. Kort hår,  axellångt hår eller långt hår.

FÄRGNYANS/TONING – innebär att det läggs en färg  genom hela håret.

AVFÄRGNING – När vi reducerar befintlig färg eller tar bort metaller ur håret som  tex. koppar. Avfärgning är i vissa fall ett måste för att uppnå det önskade resulatet.

STRUKTURBEHANDLING – Är en lockig permanent eller en rakbehandling när du vill ha ett rakare hår antingen mycket eller lite rakare.

I våra kemiska behandlingar ingår  alltid OLAPLEX och  nyansering.

Boka tid online

INFÖR DITT BESÖK HOS OSS.

Här ger vi dig lite tips inför ditt besök hos oss.

BETALNING

Hos oss betalar du enkelt med kort eller genom Swish. Vill du, så kan vi fakturera dig.  Vår salong försöker vara kontantfria så långt det är möjligt men självklat kan du även betala med kontanter.

DITT VAL AV FRISÖR –  Våra frisörer är utbildade och har ett stort engagemang för yrket. För oss är det självklart att vi har gesällbrev och licens. Du har också möjlighet att bli klippt av våra duktiga trainee till reducerat pris. Hittar du ingen lämplig tid för dig hos din frisör så ring så hjälper vi till.

VID FÖRHINDER – Du har möjlighet att avboka ditt besök om det sker 24 timmar innan besöket, detta med respekt för frisören.  Ej avbokad tid debiteras med 100%. Avbokar gör du lättast genom att ringa och prata med oss.

FÄRGNING –  När du ska färga håret på salongen tänk på att inte inte välja de kläder du är mest rädd om. Det finns alltid en liten risk att färg ibland hamnar där det inte ska. Självklart gör vi vårt bästa för att skydda dina kläder under besöket.

NÖJD-KUND-GARANTI – Vi är måna om att du som kund ska bli nöjd med din behandling. Hör av dig omgående om något inte känns bra så hittar vi tillsammans en lösning för dig. Vi har upp till 2 veckor på Kemiska behandlingar som du ska återkoppla till oss om.  Kommunikationen mellan dig och din frisör är väldigt viktig. Försök att vara så tydlig som möjligt angående dina önskemål. Vi tar inget ansvar för de behandlingar du ångrar att du valde. Vi efterföljer gällande konsumentregler.

Boka tid online

PRESENTTIPS!

Varför inte ge bort lite vardagslyx. Ge bort en hårvård stund på vår salong och låt någon få känna sig lite extra lyxig.

Ett presentkort är den perfekta gåvan till någon som du vill göra glad.

Ett presentkort som  kan utnyttjas till valfria produkter eller behandling.

Finns att köpa i salongen. Ni kan även beställa genom mail så hjälper vi er.

KLIPP & STYLING

Priser från

 • Klippning, Tvätt, Lätt Styling
  540kr

 • Tvätt, Föning, Styling
  420kr

 • Klipp, Yngre 0-10 år
  383kr

 • Klipp Lyx
  675kr

Boka tid online

KLIPPNING inklusive KEMISK BEHANDLING

Priser från

 • Kreativ färg, Folie slingor axel långt hår
  2 112 kr

 • Färgning/toning kort hår
  1 595 kr

 • Permanent
  1 595 kr

 • Rakpermanent/behandling
  2 065 kr

 • Uppsättning / tim
  695kr

 • Brud uppsättning
  Ring om pris och konsultation

 • Quick Fix Hårstyling (snabb fix av frisyren, ej tvätt)
  230kr

 • Tvätt & curler torkning
  595kr

 • Hårförlängning- inklusive klipp
  Ring för konsultation

Boka tid online